Download Wings Platinum software

Op deze pagina kunt u de laatste, actuele versie van de Wings Platinum software downloaden.
Indien u over een betaalde versie van Wings Platinum beschikt en derhalve in het bezit bent van een USB-dongle met een uniek serienummer, kunt u de ‘Volledige versie’ installeren na de download.
Heeft u nog geen betaalde versie, en wilt u eerst de vele mogelijkheden uittesten van de Wings Platinum software, dan kunt u kiezen voor het installeren van de gratis ‘demoversie’. Die heeft een beperkt tijdlijngebied van 1 minuut om allerlei features uit te proberen met meerdere geluids- beeld- en videosporen.

Download de actuele DirectX 9 versie

Voordat u Wings Platinum 5 downloadt, download en installeer eerst de nieuwste Directx 9 versie.
Wings Platinum 6
installeert automatisch de benodigde laatste versie van Windows DirectX 09c.
Bij oudere Windows versies (Windows 7/8) kan dit resulteren in het meervoudig installeren van ‘Runtime 2015’ en ‘Runtime 2017’ updates, hetgeen ook het opnieuw starten van de PC vraagt (maximaal 2 x).
Dit is een éénmalige operatie bij het eerste keer installeren van WP6.

Wings Platinum 5 – Engels/Duits/Nederlands

Download Wings Platinum

Versie 5.20.4
384 mb – Download in +/- 8 minuten

Wings Platinum 6 – Engels/Duits/Nederlands

Download Wings Platinum

Versie 6.7.0
666 mb – Download in +/- 15 minuten

Let op

  • Vanaf Wings Platinum 4.21 kunt u NIET meer met de parallelle (printerpoort) dongle werken. Indien u nog een parallelle dongle bezit kunt u deze tegen betaling van de te maken (verzend)kosten omruilen voor een USB-dongle.
  • In de laatste versie van Wings Platinum 6 (6.7) is de besturing van diaprojectoren niet meer mogelijk. Open uw shows waarin diaprojectoren worden gebruikt, gemaakt met Wings Platinum 2, 3, 4, 5 of 6 (versie 6.4) niet in versie 6.7 en sla ze zeker niet op!