Prijsinformatie upgrades WINGS 7

U vindt alle verschillen tussen de WINGS 7 versies in de featurelijst die u hier kunt bekijken.

WINGS 7 is sinds 1 maart 2023 niet meer leverbaar als nieuw programma.
Alleen als u in het bezit bent van een WINGS (Platinum) dongle kunt u nog een upgrade naar WINGS 7 aanschaffen.

Eco2 audio- beeld en videosporen, beperkt aantal effecten voor beeld- en videobewerking. Bij uitstek de instapversie om kennis te maken met WINGS en met de AV-hobby.
Uitvoer van de gemaakte presentatie als H.264 MP4-bestand voor weergave op Full HD en UHD (4K) televisie. Uitbreidbaar naar Starter-Advanced of Pro tegen bijbetaling prijsverschil plus € 25,00 administratiekosten.
n.m.l.
   
Starter3 audio- beeld- en videosporen, 1 tekstspoor en 1 markerspoor bieden meer audiovisuele mogelijkheden. Extra effecten voor foto- en videobewerking. Animatie en route programmering voor reis-presentaties, meerdere beeldvelden mogelijk, tickersporen en besturing van de presentatie d.m.v. smartphone of tablet met Wings Remote. Uitbreidbaar naar Advanced of Pro tegen bijbetaling prijsverschil plus € 25,00 administratiekosten.n.m.l.
   
AdvancedExtra: Ongelimiteerd aantal audio-, beeld-, tekst-, video-, marker- en universeelsporen voor de gevorderde AV-hobbyist. Maximale creatieve mogelijkheden d.m.v. dynamische maskersturing met alphakanalen middels 1 renderspoor, triggersturing t.b.v. speaker support. Uitgebreide range titelmogelijkheden, foto- en video bewerkingseffecten en extra mogelijkheden in de animatie- en route editor. Export van AV-shows in H.265 en MOV bestandsformaat. Programmering van 32 DMX512 kanalen, etc, etc. Uitbreidbaar naar Pro tegen bijbetaling prijsverschil plus € 25,00 administratiekosten.n.m.l.
   
ProExtra: Professionele audio-bewerkingsmogelijkheden met uit het internet downloadbare VST-2 plug ins voor bijvoorbeeld  Equaliser, Limiter, Noise gate, Compressor, Delay, Panorama, Analyser, etc. Dynamische maskersturing met alphakanalen middels meerdere rendersporen. Daarnaast is timestretching van geluid en videobeeld mogelijk (vertragen of versnellen). Tevens kunnen meerkanaals audiomontages worden gemaakt tot 24 kanalen in de professionele High End kwaliteit van 24 bits/96 KHz. Bij videobewerking heeft de Pro versie o.a. mogelijkheden van maskering met (softedge) gedeeltelijke transparantmaskers en chroma-/lumakeying ter beschikking. De speaker-support toepassingen a-synchrone audio- en videoloop zijn eveneens in deze versie ondergebracht alsmede de Dual-Head mogelijkheid om met twee beamers in softedgetechniek één breed panoramabeeld te projecteren. Interessant voor professionals die regelmatig live-presentaties verzorgen is de mogelijkheid om op 1 ingang van de daarvoor geschikte videokaart, het live beeld van een videocamera aan te bieden zodat een eventuele spreker ook in het beeld is te zien, al dan niet volledig of als ‘picture in picture’.n.m.l.
DongleDe dongle is de softwaresleutel die u bij aanschaf ontvangt en die het bewijs is van uw aanschaf. De dongle heeft een uniek nummer die in combinatie met een unieke vrijgavecode de door u betaalde versie activeert. Mocht uw dongle defect raken dan kunt u deze tegen betaling van de kostprijs en verzendkosten omruilen voor een nieuwe met hetzelfde nummer. Houd rekening met 28 dagen levertijd.
Bij verlies of diefstal van uw dongle vervallen uw gebruiksrechten.
€ 169,00
WINGS 7Bij WINGS 7 wordt uit kostenoverwegingen geen Mediakit meer geleverd. 
 Vrijgavecodes worden opnieuw verstrekt tegen administratiekosten€ 25,00

Voor gebruikers van Wings Platinum 2 t/m 6 die upgraden naar WINGS 7 gelden de volgende prijzen:

Upgrades van Wings Platinum 2, 3, 4, 5 of 6 naar WINGS 7 kosten:
Wings Platinum 2-6 Starter     naar WINGS 7 Starter         €  198,00 incl. BTW
Wings Platinum 2-6 Advanced naar WINGS 7 Advanced    €  395,00 incl. BTW
Wings Platinum 2-6 Pro           naar WINGS 7 Pro               €  606,00 incl. BTW

Het is niet mogelijk om versies te downgraden, bijvoorbeeld van Wings Platinum 4, 5 of 6 Advanced naar WINGS 7 Starter. Uiteraard is het wél mogelijk om een versie te upgraden. U betaalt dan eerst de upgrade van Wings Platinum 2, 3, 4, 5 of 6 naar WINGS 7 en daarna het normale bij te betalen bedrag tussen de betreffende versies. (excl. € 25,00 administratiekosten).

Bestellen WINGS 7

Bent u al in het bezit van WINGS 7?
Upgrade dan naar WINGS 7 middels het onderstaande upgradeformulier.

Bent u in het bezit van een oudere Wings Platinum 1, 2, 3, 4, 5 of 6 versie? Stuur den een e-mail naar info@avstumpflnl.com met uw opdracht waarin u uw naam-adres-postcode-woonplaats gegevens vermeldt als ook het nummer van de in uw bezit zijnde dongle.

Velden met een* zijn nodig om uw bestelling te kunnen verwerken.