Evenementen

AV Stumpfl HDAV-Event 2015 gaat NIET door

15 jaar geleden, in november 2000, vond in Houten het AV Stumpfl Dia Event 2000 plaats onder het motto “diaprojectie op zijn mooist”. De organisatie was in handen van het speciaal voor dit Event opgerichte “E-Team” bestaande uit: Theo Eichhorn, Jan Roeleveld, Fred Veldhuisen, Rinus Verheggen en Cuno Wegman. Het AV Stumpfl Dia Event 2000 was een groot succes. Direct na afloop van het AV Stumpfl Dia-Event 2000 werd de wens om een herhaling gehoord… Die wens ging, na 10 jaar, op 23 oktober 2010 in vervulling. Het was een enorm succes en het E-Team maakte een onuitwisbare indruk op veel AV-liefhebbers in binnen- en buitenland.
Aanvankelijk was het de bedoeling om na 5 jaar opnieuw een AV Stumpfl HDAV-Event te organiseren. Het E-team heeft in januari 2015 besloten om hiervan af te zien. Er is te weinig tijd, energie en mankracht voorhanden om de hoge kwaliteit van de vorige Events te evenaren. Voor minder wil het E-team niet gaan. Zodra de situatie verandert hoort u daarover meer.

Multimediapresentaties in 6 verschillende theaters

AV Stumpfl Nederland faciliteert sinds december 2014 een aantal professionele sprekers die gebruik maken van spectaculaire multimediapresentaties. Hiervoor is de evenementenorganisatie MONDIAVISUEEL opgericht. Alle informatie over de presentaties, de presentatoren, de locaties en data vindt u op de website http:\\mondiavisueel.com

HDAV Roadshow 2013 presentatie Wings Platinum 5

AV Stumpfl Nederland organiseerde in samenwerking met de Stumpfl Gebruikers Groep een informatieve middag over de nieuwe mogelijkheden van Wings Platinum 5.
Deze middag maakte onderdeel uit van de AV Stumpfl HDAV Roadshow 2013.

Geen SGG-lid? Schrijf u in!

AV Stumpfl HDAV-Event 2010 op 23 oktober 2010

10 jaar geleden, in november 2000, vond in Houten het AV Stumpfl Dia Event 2000 plaats onder het motto “diaprojectie op zijn mooist”. De organisatie was in handen van het speciaal voor dit Event opgerichte “E-Team” bestaande uit: Theo Eichhorn, Jan Roeleveld, Fred Veldhuisen, Rinus Verheggen en Cuno Wegman. Het AV Stumpfl Dia Event 2000 was een groot succes. Direct na afloop van het AV Stumpfl Dia-Event 2000 werd de wens om een herhaling gehoord… Die wens ging, na 10 jaar, op 23 oktober 2010 in vervulling!

Bekijk de foto’s en lees de reacties  over dit digitale beeld- en geluidspektakel.

HDAV Roadshow

AV Stumpfl Nederland organiseerde in het voorjaar van 2010 een informatieve HDAV roadshow onder het motto “The sky is the limit”.
Tijdens deze HDAV roadshow werd de vierde generatie gedemonstreerd van de hoogwaardige presentatiesoftware Wings Platinum, die beeld, geluid en video op comfortabele wijze samenvoegt tot een High Definition Audio Visual productie.

Bekijk het verslag en de reacties!