Handboek

Géén handboek, maar wél Nederlandse menu’s en een Nederlandse handleiding…!

Een gedrukt handboek zoals bij de voorgaande WINGS (Platinum) versies is niet beschikbaar bij WINGS X. Ook de ‘helpfunctie’ (bereikbaar via F1) zoals in de voorgaande WINGS (Platinum) versies 1 t/m 7, is in WINGS X niet aanwezig, noch in het Duits, noch in het Engels. Die gaat er ook niet komen. Dat is een gemis, zeker voor de startende en beginnende AV-maker.

AV Stumpfl Nederland is bijzonder blij en dankbaar dat 2 gerenommeerde WINGS X gebruikers hun nek hebben uitgestoken om de AV-hobbyisten die met WINGS X werken of willen gaan werken maximaal te ondersteunen.

• De software zelf, alle menu’s, instellingen, opties en parameters zijn door Cuno Wegman in het Nederlands vertaald. Dat maakt het werken met WINGS X net zo comfortabel als het werken met de voorgaande WINGS (Platinum) versies die eveneens door Cuno Wegman werden vertaald in het Nederlands.

• Remy van Looveren heeft inmiddels een rijk geïllustreerde Nederlandse handleiding geschreven waarin de WINGS X gebruiker stap voor stap wordt meegenomen in de WINGS X software. Die meer dan 150 pagina’s tellende handleiding wordt door hem als een gepersonaliseerde PDF aangeboden voor het symbolische (lage) bedrag van € 25,00. Met deze handleiding heeft u een gedegen en instructieve bron van informatie over de programmatische opzet en vele mogelijkheden van WINGS X.
Wilt u die handleiding aanschaffen, klik dan hier.

De rijk geïllustreerde WINGS X Nederlandse handleiding.