Video: 5.6 Serie- en intervalbeelden verwerken

Hoofdstuk 5: Video

Deel deze video

Transcript van de instructievideo

  • U kunt in Wings Platinum ook beeldsequenties en intervalopnamen verwerken. Navigeer in de mediapool naar de map “Video” en klik hier met de rechtermuisknop in het lege vlak. Kies “invoegen” en navigeer in de verkenner naar de map waarin u uw intervalbeelden of beeldsequenties hebt opgeslagen. Kies bij bestandstypen voor “alle bestanden” en klik dubbel op het eerste bestand. Wings Platinum kiest vervolgens automatisch het eerste tot het laatste beeld in deze map. Bevestig de keuze met OK.
  • In het volgende menu moet het vinkje bij “intermediate videobestanden maken” geplaatst zijn.
  • Aangezien de originele bestandsgrootte van een spiegelreflexopname veel te hoog is om door de videokaart te kunnen worden weergegeven, moet u die verkleinen, bij voorkeur tot het formaat van uw weergavemedium. Na het afsluiten met OK verschijnt deze beeldsequentie in de mediapool en sleept u die op een videospoor.
  • Nu berekent Wings Platinum de grafische data en de intermediate videobestanden, hetgeen u kunt volgen in het naast de mediapool gelegen “taken” venster. Bij het afspelen van de beeldsequentie gebruikt Wings Platinum de intermediate videobestanden.
Bekijk nog meer instructievideo’s over Wings Platinum.