Canon XEED WUX

AV Stumpfl Nederland is via het moederbedrijf AV Stumpfl in Oostenrijk ‘Authorised Partner’ voor de Canon digitale projectoren. De ingenieurs van AV Stumpfl zijn betrokken bij de technische ontwikkelingen en innovaties en houden Canon voortdurend op de hoogte van de wensen van de honderden veeleisende gebruikers die de allerhoogste kwaliteit nastreven op het gebied van digitale projectie.
Veel van die wensen worden door Canon verwerkt in de hoogwaardige reeks  XEED WUX-typen.
AV Stumpfl Nederland verkoopt uitsluitend de Full HD versies met de hoogste resoluties (1920 x 1200) en biedt deze aan voor zeer aantrekkelijke prijzen. Speciaal voor de veeleisende (semi-)professional die op groot formaat (vanaf 3 meter tot 9 meter breed) projecteert zijn de Canon projecteren zeer geschikt.
De door AV Stumpfl Nederland gefaciliteerde presentatoren van Mondiavisueel maken allen gebruik van Canon projectoren.

LCOS-panelen met AISYS-technologie

Alle Canon XEED WUX projectoren gebruiken LCOS-panelen (Liquid Crystal On Silicon) in combinatie met Canon’s unieke AISYS-technologie om uitermate vloeiende en gedetailleerde beelden van zowel computer- als videobronnen te projecteren. Zelfs bij veel omgevingslicht zijn de kleuren natuurgetrouw en de beelden vrij van ongewenste ‘raster-‘ of ‘regenboogeffecten’ die vaak optreden bij andere paneeltechnologieën. Zo lijkt het bij LCD-panels of er een grof patroonraster over het beeld ligt en kán bij het DLP-panel het ‘regenboog-effect’ ontstaan. Bij de LCOS-techniek liggen de beeldpixels vrijwel naadloos tegen elkaar en ontstaat een zeer gedetailleerd, kleurecht en vlijmscherp beeld met een hogere lichtopbrengst.

1-1-panel_technology_ger_tcm83-478941kopie

 

Alle onderstaande typen zijn als demonstratiemodel in de showroom aanwezig en kunnen (op afspraak) worden bekeken.

 

CANON XEED WUX 500

Prijs: € 3.495,00 incl. BTW

 

Compacte projector met hoge resolutie

WUX450 front 800-474 transp

Lichtsterk

De XEED WUX500 multimediaprojector is Canon’s meest compacte WUXGA model met heldere beelden en een hoge resolutie, ongeacht de projectieafstand. Canon’s nieuwste generatie AISYS optische systeem biedt een helderheid van maar liefst 5.000 lumen en een contrastratio van 2000:1. Het 1,8x zoomobjectief heeft een constant diafragma van f2.8. De helderheid blijft vrijwel ongewijzigd, ongeacht de zoominstelling. Ook in het bereik voor telezoom treedt vrijwel geen verlies van helderheid op.

Full HD

De beeldkwaliteit is verbeterd door een vernieuwde beeldprocessor. Motion blur reduction houdt de beelden scherp, zelfs bij snelbewegende video’s, terwijl de horizontale en verticale trapezium foutcorrectie projectie mogelijk maakt vanuit vrijwel elke hoek. Native WUXGA-resolutie (1920 x 1200 pixels) en Full HD-opties worden ondersteund door LCOS technologie, die zorgt voor haarscherpe en prachtig vloeiende beelden.WUX450 schr_vo 800-494 transpOptische shift

Het objectief van de projector is voorzien van zowel een verticale als een horizontale verschuiving (optische shift), wat het gebruiksgemak aanzienlijk comfortabeler maakt. De platte bovenkant en de optionele voetjes maken een hele reeks verschillende configuraties mogelijk, inclusief plaatsing op een ander apparaat.
De XEED WUX500 is uitgerust met nieuwe, duurzame optische elementen met een lange levensduur. De lamp heeft een levensduur van 5.000 uur in de ecomodus. En dankzij de goede toegankelijkheid van de lamp en het luchtfilter kan het onderhoud eenvoudig worden uitgevoerd. De XEED WUX500 heeft het laagste energieverbruik in zijn klasse.WUX450 left 800-300 transp

Universeel inzetbaar

Er is een HDMI- en een DVI-aansluiting aanwezig voor digitale invoer alsook de bekende analoge VGA-aansluiting, terwijl de firmware snel en eenvoudig kan worden bijgewerkt via de USB-poort van de projector. Deze biedt ook de mogelijkheid om foto’s rechtstreeks vanaf USB-stick te projecteren. De HDBase T aansluiting garandeert transmissie van beeldsignaal over grotere kabellengtes.

Meer informatie over de Canon XEED WUX 500 vindt u hier:

http://www.canon.nl/for_home/product_finder/multimedia_projectors/xeed/xeed_wux500/#specification

 

CANON XEED WUX 450ST

€ 5.795,00 incl. BTW

 

Compacte projector voor een groot beeld op korte afstand

WUX400ST_front 800-516 transp

Op korte afstand een groot lichtsterk beeld

Canon’s eerste compacte WUXGA Short Throw projector met een verticale objectiefverschuiving van maar liefst 75% en een helderheid van 4.500 lumen, gecombineerd met een uitzonderlijke energiezuinigheid.
De XEED WUX450ST is een unieke, compacte multimediaprojector met een hoge resolutie. Het bijbehorende Short Throw-projectieobjectief van Canon heeft een verticale en horizontale objectiefverschuiving met een uitzonderlijk groot bereik. Dit vernieuwde objectief heft vervorming vrijwel op (normaal 0,1%) en beschikt over een throw ratio van slechts 0,557:1. Een beeld van 250 cm kan dus worden geprojecteerd vanaf slechts 1,4 meter – circa één derde van de projectieafstand die conventionele projectoren nodig hebben. Ondanks de korte brandpuntafstand projecteert het objectief beelden met diagonale afmetingen van 75 tot wel 750 cm.

WUX400ST_RS_HW 500 breed

Een breedte van 500 cm wordt gerealiseerd op een korte projectie-afstand van 280 cm.
Dankzij zowel verticale als horizontale verschuiving – inclusief een uitzonderlijk groot verticaal bereik van 75% – neemt de projector genoegen met een bescheiden plaatsje boven of onder het scherm, en is deze zowel geschikt voor opzicht-projectie als doorzicht-projectie vanaf de achterkant.

WUX400ST Front Slant Left - CG 800-482 transpFull HD

De beeldkwaliteit is verbeterd door een vernieuwde beeldprocessor. Motion blur reduction houdt de beelden scherp, zelfs bij snelbewegende video’s, terwijl de horizontale en verticale trapezium foutcorrectie projectie mogelijk maakt vanuit vrijwel elke hoek. Native WUXGA-resolutie (1920 x 1200 pixels) en Full HD-opties worden ondersteund door LCOS technologie, die zorgt voor haarscherpe en prachtig vloeiende beelden.WUX450 left 800-300 transp

Universeel inzetbaar

Er is een HDMI- en een DVI-aansluiting aanwezig voor digitale invoer alsook de bekende analoge VGA-aansluiting, terwijl de firmware snel en eenvoudig kan worden bijgewerkt via de USB-poort van de projector. Deze biedt ook de mogelijkheid om foto’s rechtstreeks vanaf USB-stick te projecteren. De HDBase T aansluiting garandeert transmissie van beeldsignaal over grotere kabellengtes.

Meer informatie over de Canon XEED WUX 450ST vindt u hier:

http://www.canon.nl/for_home/product_finder/multimedia_projectors/xeed/xeed_wux450st/#p-specification