HDAV Roadshow – Wings Platinum 5

HDAV Roadshow NL datum

HDAV Roadshow 2013

Wings Platinum 5 04aOp 21 september organiseerde AV Stumpfl in samenwerking met AV Stumpfl Nederland een nieuwe HDAV Roadshow. De route liep langs 11 steden in vier landen. Tegelijkertijd kwam ook de nieuwe Wings Platinum 5 update ter beschikking. Tijdens de HDAV Roadshow werden de nieuwe functies en mogelijkheden gedemonstreerd. Tevens werden nieuwe ontwikkelingen getoond op het gebied van HDAV-projectoren. Onder andere de nieuwe Canon Short Throw projectoren werden getoond die, vanwege een nieuw ontwikkeld concept, speciaal voor HDAV-makers interessant kunnen zijn.

Meer dan 200 bezoekers maakten gebruik van de gelegenheid om kennis te maken met de medewerkers van AV Stumpfl Nederland, de Stumpfl Gebruikers Groep en de productspecialisten van AV Stumpfl uit Oostenrijk.

theater

Tijdens de demonstratie van Wings Platinum 5 werden door Wings Platinum specialist Cuno Wegman de diverse nieuwe features en mogelijkheden getoond, zoals o.a.: Hulplijnen en rasters, een nieuw ontwikkelde beeldveld ‘wizard’, geoptimaliseerde in-screen-editing mogelijkheden, nieuwe mogelijkheden met de titelgenerator, nieuwe effecten en nieuwe handling in de effectenpool, de workflow om een BluRay DVD te maken, etc, etc.

Het programma werd ingepast in de reguliere bijeenkomst van de Stumpfl Gebruikers Groep. (www.stumpfl.nl) De HDAV Roadshow was ook toegankelijk voor niet-leden.