HDAV projectoren

AV Stumpfl Nederland heeft zich sinds 2004 altijd zeer kritisch opgesteld ten aanzien van de sortering aan te bieden digitale projectoren aan haar klanten, veelal gebruikers van de Wings Platinum software, waarmee zeer hoogwaardige kwaliteit HDAV-shows te maken zijn.SX21 02kopie
Pas toen JVC in 2004 met de legendarische SX-21 op de markt kwam met een resolutie van 1400 x 1050 pixels, zéér natuurgetrouwe kleurweergave en de vrijwel ‘pixel-loze’ D-ILA techniek, werd met de verkoop van de zogeheten ‘beamers’ begonnen.
Deze bijzonder fraaie JVC projector had echter wel een navenant prijskaartje en daarom koos AV Stumpfl Nederland er in 2005 voor om voor de kleinere portemonnee de kwalitatief uitstekende Optoma projectoren in het assortiment op te nemen. In 2013 verkregen wij tevens het Canon AV-Pro dealerschap om de Canon XEED WUX projectoren te kunnen verkopen.
Met ingang van 2019 hebben wij besloten uitsluitend Canon projectoren te leveren daar het economisch niet meer haalbaar is om andere merken beamers te verkopen. De dankzij het internet gegroeide praktijk van ‘kijken-kijken-niet kopen’ heeft ons doen besluiten niet langer tijd en aandacht te kunnen geven aan een product dat veel adviestijd,  inspanning en investeringen vraagt, maar waar niet voor betaald wordt omdat men wel ‘ergens op internet’ de bij ons uitgebreid bekeken en gedemonstreerde projector voor € 10,00 minder kan kopen.

Uitsluitend Canon FULL HD projectoren

full-hd-1080-logo-2(2)Sinds de Full HD projectoren op de markt zijn beperken wij ons uitsluitend nog tot die hoge resolutie (1920 x 1080). Beamers met lagere resoluties passen niet bij ons kwaliteitsimago en bij de eisen die onze klanten stellen aan een digitale projector. Momenteel richten wij ons uitsluitend op een selectie van beamers die afgestemd is op de semi-professional en de professionele HDAV-maker met de keus voor Canon. In de (nabije) toekomst zullen we zeker ook 4K en UHD beamers van Canon gaan opnemen in het assortiment. Zodra de prijzen gestabiliseerd zijn voegen we die beamers toe aan ons productenpalet. Wij demonstreren deze projectoren tegen een tarief van € 75,00 per uur (minimum startbedrag) waarbij het betaalde totaalbedrag volledig wordt terugbetaald bij een daadwerkelijke aanschaf.