Download Wings Platinum software

Op deze pagina kunt u de laatste, actuele versie van de Wings Platinum software downloaden.
Indien u over een betaalde versie van Wings Platinum beschikt en derhalve in het bezit bent van een USB-dongle met een uniek serienummer, kunt u de ‘Volledige versie’ installeren na de download.
Heeft u nog geen betaalde versie, en wilt u eerst de vele mogelijkheden uittesten van de Wings Platinum software, dan kunt u kiezen voor het installeren van de gratis ‘demoversie’. Die heeft een beperkt tijdlijngebied van 1 minuut om allerlei features uit te proberen met meerdere geluids- beeld- en videosporen.

Met de (eveneens gratis) HDAV-Basis versie kunt u

  • Op één audiospoor diverse muziekfragmenten mixen, knippen en plakken.
  • Op het beeldspoor uw digitale foto’s in elke gewenste overvloeitijd synchroniseren met de muziek op het audiospoor.
  • Op het videospoor uw videofragmenten monteren. Uiteraard zijn afwisselingen van videobeelden en foto’s ook mogelijk en kunt u in het audiospoor ook het lifegeluid van de video synchroniseren.
  • Als uw montage klaar is kunt u er zelfs een Video-DVD van maken die u met behulp van een reguliere DVD-speler op uw televisie kunt bekijken. Allemaal gratis..!

Registreren

Als u het programma meer dan 20 keer wilt openen dient u zich te registreren omdat wij willen weten hoeveel mensen de “probeerfase” tevreden willen verlengen in een gratis gebruik voor langere tijd.
U kunt zich registreren door uw naam-, adres- en woonplaatsgegevens in te vullen onderaan deze pagina waarna u de unieke combinatie van gebruikersnaam en vrijgavecode binnen 3 dagen tegemoet kunt zien. Het registreren is eveneens geheel gratis en u wordt niet persoonlijk benaderd om een betaalde versie, waarmee aanzienlijk méér mogelijk is, aan te schaffen. Wel stemt u er mee in dat wij u op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen en aankondigingen van HDAV-Festivals of Mondiavisueel voorstellingen in de het land. Registreren verplicht u dus verder tot niets.
Indien u wilt weten wat u méér kunt met een betaalde versie kunt u ook de demoversie downloaden. U kunt dan meerdere audio-, beeld- en videosporen gebruiken om bijvoorbeeld ‘picture in picture’ montages te maken. De demo-versie werkt alleen voor programma’s van maximaal 1 minuut.

Download de actuele DirectX 9 versie

Voordat u Wings Platinum downloadt, download en installeer eerst de nieuwste Directx 9 versie.

2013-06 Wings Platinum 5_schwarz

Wings Platinum 4 – Engels

Download Wings Platinum

Versie 4.25b
222 mb – Download in +/- 8 minuten

Wings Platinum 5 – Engels/Duits/Nederlands

Download Wings Platinum

Versie 5.20.4
384 mb – Download in +/- 8 minuten

Let op

  • Vanaf Wings Platinum 4.21 kunt u NIET meer met de parallelle (printerpoort) dongle werken. Indien u nog een parallelle dongle bezit kunt u deze tegen betaling van de te maken (verzend)kosten omruilen voor een USB-dongle.

 

Registratie voor vrijgavecode gratis HDAV-Basis versie

Velden met een* zijn nodig om uw registratie te kunnen verwerken.
    De mediakit bestaat uit een USB-stick met daarop Wings Platinum 5, diverse voorbeeldshows en workshops, een speciale Wings Platinum 5 muismat met alle relevante snelkoppelingen en een 153 pagina's tellend Nederlands beginnershandboek met full-colour screenshots etc.
    Prijs: 49,00 euro (+ 9 euro verzendkosten)